Husk å sikre deg årets julekalender!

Håndballgruppa i Hasle-Løren er glade for å melde at det også i år vil selges julekalendere. Her kan du vinne fantastiske premier, samtidig som du støtter aktiviteten i håndballgruppa.

– Salget av julekalenderne er Hasle-Løren håndballs viktigste inntektskilde for neste år. Et godt salg av årets kalendere er derfor et viktig bidrag til et aktivt håndballmiljø i klubben i 2023, sier Mari Rustad, årets julekalendergeneral.

Vinnere annonseres på nett

Kalenderne har de siste ukene blitt delt ut på treningene, og alle spillere har fått tildelt 5 kalendere hver for å selge. Prisen er 200 kroner per stk.

– I år er det mulig å kjøpe kalender ved å Vippse penger direkte til klubben. Vippsnummeret er 768475. Vippsnummeret og QR-koden finner du julekalenderen. Hvis noen ønsker å betale kontant, må den som tar imot kontantene vippse klubben, opplyser Rustad.

Trekning av vinnere gjennomføres daglig fra 1.-24. desember, og vinnernummerne annonseres på håndballens nettsider.

Premier fra nærområdet

Håndballgruppa oppfordrer alle til å være kreative og proaktive, og selge kalenderne til naboer, venner og familie.

– La også gjerne barna gå rundt i nabolaget, gjerne samlet sammen med en voksen – dette pleier å være en suksess. Og markedsfør gjerne salget med at inntektene går til aktiviteten i håndballgruppa, og at alle gavene som kan vinnes er fra det flotte nærområdet vårt, avslutter Rustad.