Håndballskolen

Sammen med SPAR inviterer Hasle-Løren IL til håndballskole sesongen 2021/2022 ​ 

Håndballskolen er et tilbud for jenter og gutter i 1. og 2. klasse. Her leker vi og har det moro med ball. Det blir ukentlig trening på mandager.   

Første trening er mandag 23. august. De første ukene blir det fellestreninger kl 17.30-18.30 i Lørenhallen. Blir det mange barn på treningene vil vi etterhvert dele opp, slik at 1. klasse og 2. klasse trener hver for seg.

I tillegg til ukentlig trening deltar vi i Intersport Loppetassen med 4 kamphelger i løpet av sesongen.

Håndballskolen vår koster 1.200, – for hele sesongen. Det er fullt mulig å ta noen prøvetreninger først. SPAR sponser barna med spillertrøyer og ball. Barna må ellers ha innesko og tøy det er godt å bevege deg i.

Kom gjerne på et par prøvetreninger før du melder på barnet ditt. Påmelding gjør du via denne linken, https://app.rubic.no/Public/Events/2186

Håndballskolen er foreldredrevet så si fra hvis du kan være trener, lagleder eller hjelpe til på andre måter! (Håndballkunnskaper ingen forutsetning). 

Spond brukes som kommunikasjonskanal. Du kan søke etter «håndballskole 2015» eller «håndballskole Hasle-Løren J/G f. 2014», eventuelt be lagleder om å invitere deg inn i gruppen.

Kan du tenke deg hjelpe til eller lurer du på noe? Ta kontakt med Therese Hansen på epost: therese.hansen@hasle-loren.no (1. klasse) eller Maren Kristine Moen på epost: marenmoen@gmail.com (2. Klasse).