Håndballkolleksjon

Håndballgruppen har en avtale med Umbro levert gjennom G-Max Storo. Dette betyr at vi har vår egen kolleksjon, som kan bidra til å styrke vår identitet.

Basis klubbkolleksjon består blant annet av overtrekksdress (bukse og genser) shorts, treningstrøye, strømper og bag

Hasle Løren Håndball Klubbkolleksjon 2019

Tilleggskolleksjonen består av to jakker, ryggsekk (backpack) og håndballer. Hettegenser er midlertidig tatt ut av kolleksjonen da den vi har hatt ikke lenger kan skaffes. Ny hettegenser kommer våren 2020.

Hasle Løren_tilleggskolleksjon 2019

Draktutvalget viser hjemme- og bortetrøye pluss keeperantrekk, dette er normalt sett håndballgruppens ansvar og eiendel

Hasle-Løren Draktutvalg

Når håndballgruppen gjør fellesinnkjøp får vi 30% rabatt på veil. pris. Det er bygget opp en egen klubbavdeling som viser vår klubbkolleksjon hos G-Max Storo.

Avtalen med G-Max Storo gir håndballgruppens medlemmer gode priser på hele deres sortiment (unntak se under 1.)

25% rabatt på håndballsko (trenerne får 30% rabatt)

20% rabatt på klubbkolleksjonen tilgjengelig hos G-Max Storo (trenerne får 30% rabatt)

20% rabatt på alle håndballrelaterte produkter

15% rabatt på øvrige sortiment hos G-Max Storo

  1. Unntak er Tilbud/salgsvarer – allerede nedsatte/rabatterte varer, pakkeløsninger og spesielt markedstilpassede priser. Våpen, ammunisjon, optikk, elektronikk og tilsvarende varer. Gavekort/verdikort.

For å få tilgang til håndballgruppens avtaler må man være registrert i deres systemer og ha installert en app på f.eks. telefonen.

I tillegg vil håndballgruppen få en kick back på alt kjøp av medlemmene. Så vi ser gjerne at G-Max Storo blir den foretrukne sportsbutikk for alle i håndballgruppen.

umbro_logogmax-logo-original-1030x369

Avtalen Hasle-Løren håndball har gjort er med Scantrade som fikk agenturet for Umbro i Norge i 1993 og i over 20 år har de levert Umbro til fotball- og håndballklubber i hele landet.

Scantrade har også agenturet på Mizuno som er kjent for sine håndballsko.

Vår lokale partner er G-MAX Storo. G-MAX er store sportsvarehus som inneholder absolutt alt av sport, for både nybegynnere og entusiaster. De vil også arrangere klubbkvelder for håndballgruppen hvor de har ekstra gode tilbud.