Håndballkolleksjon

Håndballgruppen har en avtale med Umbro levert gjennom Intersport Storo (tidligere G-Max). Dette betyr at vi har vår egen kolleksjon, som kan bidra til å styrke vår identitet.

Basis klubbkolleksjon består blant annet av overtrekksdress (bukse og genser) shorts, treningstrøye, strømper og bag

Hasle Løren Håndball Klubbkolleksjon 2020

Tilleggskolleksjonen består av to jakker, ryggsekk (backpack) og håndballer. Hettegenser er midlertidig tatt ut av kolleksjonen da den vi har hatt ikke lenger kan skaffes.

Hasle Løren_tilleggskolleksjon 2020

Draktutvalget viser hjemme- og bortetrøye pluss keeperantrekk, dette er normalt sett håndballgruppens ansvar og eiendel

Hasle-Løren Draktutvalg

Når håndballgruppen gjør fellesinnkjøp får vi 30% rabatt på veil. pris. Det er bygget opp en egen klubbavdeling som viser vår klubbkolleksjon hos Intersport Storo.

Avtalen med Intersport Storo gir håndballgruppens medlemmer gode priser på hele deres sortiment (unntak se under 1.)

25% rabatt på håndballsko (trenerne får 30% rabatt)

20% rabatt på klubbkolleksjonen tilgjengelig hos Intersport Storo (trenerne får 30% rabatt)

20% rabatt på alle håndballrelaterte produkter

15% rabatt på øvrige sortiment hos Intersport Storo

  1. Unntak er Tilbud/salgsvarer – allerede nedsatte/rabatterte varer, pakkeløsninger og spesielt markedstilpassede priser. Våpen, ammunisjon, optikk, elektronikk og tilsvarende varer. Gavekort/verdikort.

For å få tilgang til håndballgruppens avtaler må man være registrert i deres systemer og ha installert en app på f.eks. telefonen.

I tillegg vil håndballgruppen få en kick back på alt kjøp av medlemmene. Så vi ser gjerne at Intersport Storo blir den foretrukne sportsbutikk for alle i håndballgruppen.

umbro_logo

Avtalen Hasle-Løren håndball har gjort er med Scantrade som fikk agenturet for Umbro i Norge i 1993 og i over 20 år har de levert Umbro til fotball- og håndballklubber i hele landet.

Vår lokale partner er Intersport Storo. Intersport er store sportsvarehus som inneholder absolutt alt av sport, for både nybegynnere og entusiaster. De vil også arrangere klubbkvelder for håndballgruppen hvor de har ekstra gode tilbud.