Håndballkolleksjon

Håndballgruppen har desember 2016 signert en avtale med Umbro levert gjennom G-Max Storo. Dette betyr at vi nå har vår egen kolleksjon for håndballgruppen og kan styrke vår identitet.

Basis klubbkolleksjon består av bukse, genser, shorts, treningsgenser, strømper og bag

Hasle-Løren klubbkolleksjon

Tilleggskolleksjonen består av to jakker, hettegenser, supportertrøye, ryggsekk (backpack) og håndballer

Hasle-Løren tilleggskolleksjon

Draktutvalget viser hjemme- og bortetrøye pluss keeperantrekk, dette er normalt sett håndballgruppens ansvar og eiendel

Hasle-Løren Draktutvalg

Når håndballgruppen gjør fellesinnkjøp får vi 30% rabatt på veil. pris. Det er bygget opp en egen klubbavdeling som viser vår klubbkolleksjon hos G-Max Storo.

Avtalen med G-Max Storo gir håndballgruppens medlemmer gode priser på hele deres sortiment (unntak se under 1.)

25% rabatt på håndballsko (trenerne får 30% rabatt)

20% rabatt på klubbkolleksjonen tilgjengelig hos G-Max Storo (trenerne får 30% rabatt)

20% rabatt på alle håndballrelaterte produkter

15% rabatt på øvrige sortiment hos G-Max Storo

  1. Unntak er Tilbud/salgsvarer – allerede nedsatte/rabatterte varer, pakkeløsninger og spesielt markedstilpassede priser. Våpen, ammunisjon, optikk, elektronikk og tilsvarende varer. Gavekort/verdikort.

For å få tilgang til håndballgruppens avtaler må man være registrert i deres systemer og ha innstallert en app på f.eks. telefonen.

I tillegg vil håndballgruppen få en kick back på alt kjøp av medlemmene. Så vi ser gjerne at G-Max Storo blir den foretrukne sportsbutikk for alle i håndballgruppen.

umbro_logogmax-logo-original-1030x369

Avtalen Hasle-Løren håndball har gjort er med Scantrade som fikk agenturet for Umbro i Norge i 1993 og i over 20 år har de levert Umbro til fotball- og håndballklubber i hele landet. De har i dag ca 500 klubber på kontrakt og har det utstyret du trenger og er det naturlige valg for alle som driver aktiv idrett.

Scantrade har også agenturet på Mizuno som er kjent for sine håndballsko. Håndballgruppen får også 20% rabatt på alt kjøp via web shopen som vil etableres for håndballgruppen.

Vår lokale partner er G-MAX Storo. G-MAX er store sportsvarehus som inneholder absolutt alt av sport, for både nybegynnere og entusiaster. Målet deres er å ha store og effektive varehus med enormt utvalg og ansatte med lidenskap for faget, som skal gi kunden sportsbransjens råeste handleopplevelse og MEST SPORT FOR PENGENE! De vil også arrangere klubbkvelder for håndballgruppen hvor de trår til med noen ekstra gode tilbud og vil vise frem det de kan by på.