Sponsorer og støttespillere

Håndballgruppen har vært så heldig å få støtte fra flere firmaer, stiftelser og Bydel Bjerke i arbeidet med å kunne tilby et godt tilbud til vår unge håndballspillere. Vi setter veldig stor pris på dette og her er en oppdatert oversikt over det som gjelder fra 2016 til 2018 (flere av avtalene løpet over flere år).

Generalsponsor håndballgruppen

  Vår generalsponsor er SPAR som er verdens største supermarkedkjede med mer enn 12.000 butikker i 40 land. I Norge har de SPAR butikker over hele landet.

SPAR er stolt sponsor av små og store idrettsstjerner rundt om i Norge!

De har bidratt med tidenes største avtale for håndballgruppen. Med spillertrøyer, shorts, bag og drikkeflasker til alle spillere har dette en enorm verdi for oss.
Vi vil anmode alle i håndballgruppen om å handle dagligvarer i Spar butikker der hvor det er mulig. I tillegg har de en nettbutikk hvor det er enkelt å bestille varer. Vi gleder oss til den dagen det kommer en Spar butikk i nærområdet.
Spar hjemmeside https://spar.no/
Spar Facebook side https://www.facebook.com/SparNorge

I tillegg til Spar som den store hovedsponsoren har vi flere viktige bidragsytere for håndballgruppen og forskjellige lagenheter. Uten denne støtten ville vi aldri ha kommet så langt. Det er fortsatt plass til flere da håndballgruppen ønsker å fortsette å utvikle seg.

   
Hovedsponsor J2003/04 Hovedsponsor J2003/04
Har bidratt med midler til lagenheten med de eldste spillerne i håndballgruppen. Har bidratt med midler til lagenheten med de eldste spillerne i håndballgruppen.
https://www.vikenfiber.no/ http://www.obos.no
   
Hovedsponsor J2003/04 Støttespiller håndballskolen
Har bidratt med midler til lagenheten med de eldste spillerne i håndballgruppen. Har gjort en avtale med Hasle-Løren IL hvor håndballskolen er med på å profilere HasleLinje.
http://www.linderudsenter.no/ http://www.haslelinje.no/om-haslelinje/
 
 
Sparebankstiftelsen DNB Bydel Bjerke / Frivillighetsmidler
Har bidratt med 25.000 kr i 2016 som er brukt til anskaffelse av utstyr som minihåndballmål og håndballer. I tillegg kommer det inn ytterligere midler i 2018 (godkjent i 2017 med gjennomføring i 2018, ytterligere informasjon kommer. www.sparebankstiftelsen.no er en stiftelse som bidrar med penger 2 ganger i året, besøk hjemmesiden deres for å få mer informasjon. Har bidratt med 10.000 kr i 2016 som er brukt for å fortsette det gode arbeidet som legges ned av håndballskolen og bidra til rekruttering og arrangement for håndballgruppen.I løpet av den perioden vi fikk støtte så økte antall deltakere på håndballskolen fra 55 til 100 stk (på under et år hvilket er fantastisk bra).Ytterligere støtte kom i 2017 og 2018.
 
Støttespiller J2003/04 Støttespiller J2003/04
Har bidratt med midler og materiel til lagenheten med de eldste spillerne i håndballgruppen. Har bidratt med midler og materiel til lagenheten med de eldste spillerne i håndballgruppen.
http://www.esselte.com/no-no/ http://www.leitz.com/no-no/
   
Trykkeripartner Mediapartner
Vi har et meget godt samarbeid med Pål Dahlstrøm som driver Art of Print, de kan tilby det meste innenfor trykking. Er det noen i håndballgruppen som trenger eller kjenner noen som trenger slike tjenester, ta kontakt med Pål og si at dere har fått kontakten gjennom Hasle-Løren håndball så vil han kunne tilby god service og pris. Vi har også inngått et samarbeid med Akers Avis Groruddalen. Dette er lokalavisen for alle i Groruddalen. Samarbeidet er to-delt, for det første vil de kunne være med på å informere om det som skjer i Hasle-Løren og vi kan få gunstige priser ved annonsering. I tillegg gir de oss også muligheten til å få provisjon ved salg av abonnement.
E-post: pal@artofprint.no http://groruddalen.no/

 

Hasle-Løren håndball © 2018