Begge JR lagene vant sine kamper søndag

Nå er begge Hasle-Løren håndball sine JR lag kommet godt igang med sesongen. Søndag var det to hjemmekamper og først ute var nivå 2 laget som møtte Ullern. Her var det solid forsvarsspill og angrepsspill hele kampen igjennom og resultatet ble 31-16. Etter 3 kamper, 2 seire og 1 tap ligger man på 5 plass.

Etter ett par timers ventetid var det klart for det andre laget på nivå 3. Det var mot Drøbak Frogn og kampen var mye jevnere, men Hasle-Løren hadde god kontroll helt inn og vant kampen med 28-25. Det betyr at man etter 4 kamper leder sin pulje med 3 seire og 1 tap.

God grunn til å være fornøyde med helgens kamper og neste kamp blir borte mot Øvrevoll/Hosle/Haslum til torsdag og så blir det spillefri til helgen.

Laget som spilte mot Drøbak Frogn.

Laget som spilte mot Ullern.