Save the date: Hasle-Løren ser frem til Slottsfjellcup! 

28.-30. april 2023 reiser alle lag i klubben fra 9 år og oppover på felles overnattingscup i Tønsberg, Slottsfjellcup. Vi ber alle våre håndballspillere sette av denne helgen allerede nå.   

– Slottsfjell-cup arrangeres i år for 29. gang. Cupen er en tradisjonsrik håndballcup, og vi gleder oss til å reise, spille masse kamper og heie på hverandre, sier Stian Skaar, sportslig leder i Hasle-Løren Håndball. 

Mer informasjon om turneringen finner du på deres nettsider.  

Lav egenandel 

Håndballstyret har vedtatt at klubben sponser 500 kroner per spiller som deltar på Slottsfjellcup. Dette innebærer at egenandelen vil bli relativt lav. Egenandelen vil dekke overnatting, frokost/middag, cupskjorte og transport i Tønsberg for alle spillere. 

 – Vi kommer tilbake til nøyaktig beløp for egenandelen og annen praktisk informasjon, men  vi ber foresatt og spillere merke seg datoene, slik at vi får med flest mulig spillere til det som er en av Norges største innendørs håndballturneringer for aldersbestemte lag, opplyser Skaar. 

Viktig rekrutteringstiltak 

Skaar oppfordrer samtidig alle til å informere mulige klubbmedlemmer om tilbudet om deltakelse i neste års Slottsfjellcup.  

– Vi håper at alle foresatte og håndballspillere i klubben bidrar til å «spre ordet». Fortell gjerne om Slottsfjellcup til foreldre og jenter/gutter som enten kan ha lyst til å starte på håndball første gang, eller som har sluttet, men kanskje vil begynne igjen. Vi i håndballgruppa tenker absolutt på deltakelsen i en så stor turnering som dette som et viktig rekrutteringstiltak også, avslutter Skaar.