Strandhåndballcup: Sambastemning på Skedsmo!

Fornøyde spillere etter helgens morsomme strandhåndballcup. Foto: Privat.

_____

Lillestrøm Beach Cup gikk av stabelen 10. – 12. juni, fordelt på baner både i Lillestrøm og Skedsmokorset (Tæruddalen).

God stemning på strandbana. Foto: Privat.

Totalt deltok 106 lag, og til sammen ble det spilt 310 kamper i løpet av helga. Hasle Løren Håndball stilte med tre lag, to fra J2008 og ett fra J2009.

– Vi hadde aldri spilt strandhåndballkamper før, men hadde rukket å øve noen uker før cupen, med god hjelp fra noen spillere på Kjelsås IL som trenere på deres flotte sandbane, sier Anita Vardøy, leder av håndballgruppa i Hasle-Løren IL.

Ønsker sandbane også på Løren

Vardøy forteller at jentene hadde det skikkelig gøy, og fikk spilt mange kamper de tre dagene cupen varte.

– To av lagene våre ble slått ut i kvartfinalen, mens J2009-laget endte opp i B-finalen og vant over Kjelsås etter en forrykende kamp! Strandhåndball er morsomt og så snart vi forstod regler og triks så fikk jentene god dreis på dette. Nå ønsker vi oss sandbane også på Løren, slik at flere lag kan få prøve seg på denne morsomme varianten av sommer-håndball!