Ikke glem barna!

Vi aksjonerer for bedre oppvekstvilkår for barna våre! Hasle-Løren idrettslag ber nå kommunen om flater og arenaer som bidrar til vennskap og trygghet for barn og unge i området vårt. Alle barn og unge trenger et sted å være når de ikke er hjemme – et sted å henge hvor det er andre unge og voksne. Vi ser at organisert idrett også er en viktig arena for de som ikke er organiserte!

Idrettslaget vårt opplever en eksplosiv vekst, men vi får ikke større plass – bare mindre. Vi får stadig flere medlemmer, fra nærområdet – men også fra andre områder i byen; Vestli, Furuset, Gamle Oslo, Linderud, Veitvet og Grünerløkka. Vi vil gjerne være klubben for alle. Vi har et godt klubbhjerte, ildsjeler og ivrige foreldre til å ta dugnaden, men: Vi mangler flater og anlegg til å ta imot alle barn og unge som ønsker å være aktive hos oss!

Tirsdag 14.juni kl 18.00 samler vi medlemmer og naboer til aksjon på idrettsanlegget, journalister og politikere er invitert. KOMMER DU?

Status for idrettsanlegg for Hasle-Løren

  • Midt på Økern skulle det nå stått en skole, en flerbrukshall, en barnehage, en park og leilighetsbygg. Ikke noe av dette er klart.
  • Det skal bygges 1000 leiligheter på Økern Torg. Men det er ikke planlagt for en eneste ballbinge, ingen basketbane eller håndballbane. Flerbrukshallen i Løren Idrettspark skulle stått ferdig i 2018, den er utsatt til 2026. Tidligst. Reguleringen er ikke ferdig.
  • Det er planlagt en flerbrukshall tilknyttet den nye ungdomsskolen som skal bygges på Økern Torg. Men området er fortsatt ikke ferdigregulert.
  • Den gamle ishallen til Hasle-Løren-Løren skal rives og bygges opp igjen. Men kommunen vil ikke sette opp en midlertidig hall. Dette setter Hasle-Løren ishockey eksistens i fare.

Hasle-Løren Idrettslag ønsker at du stiller på aksjonen for bedre oppvekstvilkår for barn og unge i bydelen vår, som vi holder på Hasle-Løren idrettsanlegg tirsdag 14.juni kl 18:00

Ta kontakt om du vil bidra eller har spørsmål, Viggo Anthonsen, styreleder i HL, telefon: 93 48 07 81, eller Elin Ruhlin Gjuvsland, representant i AU.

Foto: Freepik.com