Ny sterk håndballseier for J2003 mot Ullern – lyst til å se kampen?

Denne helgen er det kamper både lørdag og søndag for J2003. Lørdagen startet med Hasle-Løren – Ullern i Lørenhallen. Dette var to lag som stod likt resultatmessig etter å ha spilt mot de samme lagene og fått like resultater. Så det var forventet ett jevnt oppgjør. Lagene følger hverandre tett de første 11 minuttene og det står 3-3. Derfra og ut omgangen får Ullern et lite overtak og Ullern leder 10-7 til pause. Etter pause kommer Hasle-Løren godt igang og det står 10-10 etter 5 minutter, så kommer Ullern opp i en ny 3 målsledelse. Derfra og ut blir det jevnt, men etter 20 minutter kommer Hasle-Løren opp i en tomålsledelse og denne holder de kampen ut. Kampen ender 20-18 og det var god innsats fra alle spillere. Ekstra  hyggelig er det å se bra coaching og positiv motivasjon fra trenerne under hele kampen. Det er ingen tvil om at mye ligger i det mentale og det er alltid ekstra hyggelig å se at de ror i land en seier etter å ha ligget under med 3 mål to perioder i kampen.

Rett etter denne kampen spilte Hasle-Løren 2 mot Drøbak-Frogn og her ble dessverre motstanderen et nummer for store og det blir tap 11-32.

Nytt denne sesongen er at vi kommer til å livestreame hjemmekampene. For et par år siden anskaffet J2003 Joymo kamerautstyr med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB og denne løsningen er videreutviklet med livestreaming. I disse korona tider så er det ekstra positivt å kunne overføre kamper til de som ikke kan komme på kampen og ikke minst kan man invitere familie og venner til å se kamper samtidig som man får en andel av inntektene til lagskassen. Dagens to kamper ligger tilgjengelig og er det noen som har lyst til å se hvor spennende det er med håndballkamper så er det bare hyggelig om man vil ta en titt. Kampene som livestreames blir også tilgjengelig i opptak. Joymo har mange klubber innen fotball, innebandy og håndball og det er også et spennende tilbud i forhold til spillerutvikling.

Vi har laget en egen siden med informasjon om Joymo/Livestreaming og her er det link til kamper med mer.

Livestreaming

Søndag 18.10.2020 venter ett nytt spennende oppgjør hvor vi møter de som leder avdelingen og med seier har vi like mange poeng med en kamp mindre spilt. Denne kampen går i Lørenhallen kl 14.55 og livestreames med Joymo.

Hei frem våre jenter:)

Glade og fornøyde spillere etter kampen mot Ullern.

Det er en annerledes måte å takke etter kampen i disse korone tider. Her fra kampen mot Ullern.

Etter kampen mot Drøbak-Frogn takker man også for kampen.