Håndballsesongen er igang – dobbeltseier for J2003

Da er endelig håndballsesongen igang. Denne sesongen så spiller J2003/04 i juniorserien som nå er slått sammen slik at den består av årsklassene 2000, 2001, 2002 og 2003, noe som gir en fin utfordring for våre jenter. Vi stiller med 2 lag og hva er ikke bedre enn å starte med 2 knallseire på bortebane første helgen:) Startet med kampen mot Bygdø/Monolitten/Snarøya/Njård og med seier 31-11 så var det bra både bakover og fremover. Etter kampen reiste man videre til Langhus og fikk med noen flere spillere og igjen en veldig bra kamp som ender med seier 26-21. Med Pål Dahlstrøm og Nicklas Bergqvist som trenere, en gjeng med spillere som gledet seg til kamper igjen og ikke minst foreldre som fikk oppleve 2 gode kamper med seier så ble det en veldig god start på sesongen. Søndag 20. september er det to nye kamper og denne gangen i Lørenhallen, vi gleder oss.