Sparebankstiftelsen DNB bidrar med 25.000 kr til Yoimo kamerutstyr

Den eldste lagenheten i Hasle-Løren håndball har over flere år jobbet med mange tiltak for å unngå frafall. Det går mye på det sosiale, utstyr og det kunne utvikle håndballferdighetene. Så langt har det gått veldig bra og vi har flere spillere nå enn vi hadde for 3 år siden. Under Bergen Cup sommeren 2017 så ble det visst frem et nytt produkt i forhold til å kunne filme kamper og treninger. Dette var noe vi så som veldig nyttig i forhold til å kunne utvikle spillere og bygge miljø.

Høsten 2017 søkte Hasle-Løren håndball J2003/04 Sparebankstiftelsen DNB om 25.000 kr i støtte for å kunne gå til anskaffelse den nyutviklede norske løsning fra YOIMO. Vi var så heldige å få innvilget dette og har vært en pilotkunde på dette systemet. Det har tatt litt tid å få alt opp og gå slik vi ønsket, men nå er alt klart slik at vi kan filme treninger og kamper.

YOIMO har utviklet en livestream-plattform som endrer hvordan ungdom i breddeidretten kan engasjere sitt publikum. I dag kan våre spillere/trenere ta opp, laste opp, lagre, dele, livestreame og analysere kampene. Dette gjøres enkelt via et ubemannet kamera som gir et unikt fugleperspektiv fra hele kampen. I 2019 vil YOIMOs system gjøre det enkelt for oss å livestreame kamper til våre fans, og i tillegg generere inntekt.

Hasle-Løren håndball J2003/04 har vært med fra starten og gleder oss veldig til å kunne ta i bruk dette og være med på den videreutviklingen som skjer fremover. Et nytt bidrag på å bygge miljø og skape engasjement og utvikling i Hasle-Løren håndball J2003/04. En stor takk til Sparebankstiftelsen DNB som har støttet oss i dette prosjektet.

Les litt mer om Yoimo sin løsning her: Yoimo presentasjon