Støtt Hasle-Løren håndball J2003/04 – dugnad mikrofiberpakker

De eldste håndballjentene i Hasle-Løren har hatt en tre-årig plan for å unngå forfall. Der har vi lykkes over all forventning og vi er flere jenter nå enn når vi startet dette prosjektet 2015/16. En viktig grunn til dette er at vi har satset mye på det sosiale, utstyr og det å ha noen gulrøtter. Vi satte opp en måltrapp for 3 år med den store turen sommeren 2019. Nå er vi snart der og det blir en tur til Makarska Cup i Kroatia. Dette koster ganske mye per spiller og jentene har vært veldig flinke på en dugnad med forskjellige mikrofiber pakker til en hyggelig pris. Hvis det skulle være flere som har lyst til å støtte disse flinke håndballjentene så tar vi gjerne imot flere bestillinger. Vi setter stor pris på alle støtte vi får, les mer om de forskjellige mikrofiber produktene Dugnadspakker mikrofiber

Vi tar gjerne imot bestillinger fra vårt nærområde Hasle, Løren, Refstad, Risløkka og Økern,.

Fornavn (obligatorisk)

Etternavn (obligatorisk)

Adresse: (obligatorisk)

Postnr.: (obligatorisk)

Poststed: (obligatorisk)

Telefonnummer

E-post

Vi vil gjerne bestille

Klutpakker

Håndklepakke grå

Håndklepakke hvit

Beauty pakke

Sport- og reisehåndkle pakke

Bilpakke

Annet:

Er det noen andre klubber, lag, skoleklasser eller andre som vil jobbe med en dugnad som kan gi veldig god inntekt ta kontakt med lagleder Jan Rune på e-post janrune@hasle-loren.no eller mobil 901 00 497.

Hasle-Løren håndball © 2018