Lions Club Oslo/Bjerke – kr 40.000 i gave til Hasle-Løren

Lions Club Oslo/Bjerke er en klubb som driver veldedig arbeid lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Lions Club Oslo/Bjerke skaffer midler gjennom bl.a. årlig kunstutstilling, levering av strøsand og bingo. Dette er et spesielt år grunnet sammenslåing av Lions Club Oslo/Linderud og Lions Club Oslo/Årvoll. I år skal de derfor dele ut hele kr. 500.000,- til lokale lag/organisasjoner.

Hasle-Løren idrettslag har vært så heldige å få tildelt kr 40.000. Det er kr 30.000 til Hasle-Løren og kr 10.000 til Hasle-Løren håndball J14. Disse pengene kommer godt med og vi setter svært stor pris på det.

Lions Club Oslo/Bjerke er en klubb med 37 medlemmer og har gleden av både å samle inn midler, og gi dem ut. Samtidig har de stor glede av fellesskapet i klubben. De trenger nye medlemmer, damer og menn i alle aldre. Noen foreldre har kanskje barn/ungdom som slutter p.g.a. alder, nå får de kanskje tid til annet meningsfylt arbeid. Vi håper det er noen i eller rundt Hasle-Løren som har lyst til  å bli med i Lions Club Oslo/Bjerke. Har du lyst eller kjenner noen som kunne tenke seg å høre mer om dette, send gjerne en e-post til post@hasle-loren.no så vil vi videreformidle det til Lions Club Oslo/Bjerke. De planlegger et informasjonsmøte slik at man kan høre mer om den gode jobben de gjør.