Håndballgruppens yngste startet sesongen med loppetassen bronserunde

Helgen 15. og 16. januar var sesongen første runde for håndballgruppens yngste spillere. Både jenter og gutter født 2009 og 2010 spilte 4 kamper hver rundt omkring i Oslo og Akershus. Loppetassen er på mange måter noe av det morsomste man kan være med på, med felles innmarsj før første kamp og etter siste kamp så blir det stas. Hasle-Løren hadde med hele 7 lag. Dette var også første gangen Hasle-Løren stilte opp med sine nye Umbro drakter med generalsponsor SPAR og HasleLinje. Her er noen bilder fra noen av lagene. Helgen 21. og 22. januar arrangeres minirunde 4 for spillere født 2007 og 2008, da stiller vi også med 7 lag.

Her er spillere fra J2008, J2009 og J2010 samlet for et lagbilde i sine nye spillertrøyer. På bildet er også to av minihåndballmålene som er kjøpt inn med støtten fra Sparebankstiftelsen DNB.