SPAR + Hasle-Løren håndball = Sant. Fantastisk sponsoravtale på plass.

Etter å ha lansert avtalen med Umbro/G-Max Storo så startet jobben med å ta neste steg med implementering av den nye klubbkolleksjonen. Som vi sa så trodde vi at valget av Umbro som merke ville kunne gi nye muligheter. Rett før jul fikk vi tidenes gladmelding, SPAR går inn som generalsponsor for Hasle-Løren håndball. Dette er en fantastisk avtale hvor SPAR bidrar sterkt til at vi kan anskaffe spillertrøyer, shorts, bag og drikkeflaske til samtlige spillere i håndballgruppen. SPAR kjeden har allerede samarbeidet med Umbro i mange år, er en stolt sponsor av skilandslaget herrer allround og nå også generalsponsor for Hasle-Løren håndball. Dette er en avtale som har en verdi på nesten 200.000 kr for håndballgruppen/spillerne og er et fantastisk bidrag i det arbeidet som gjøres i Hasle-Løren håndball. Det er også flere andre sponsorer som har bidratt på en svært god måte og vi vil også rette en stor takk til HasleLinje, OBOS, VikenFiber/Altibox, Linderud senter og Esselte/Leitz som vil bidra på forskjellige lagenheter.

Avtalen med SPAR gjør at vi raskt kan skifte til Umbro spillerdrakter, bager og drikkeflasker for alle spillere. I tillegg vil trenerne få nytt antrekk og veldig mange har bestilt den nye overtrekkgenseren og buksen. I løpet av kort tid vil håndballgruppen fremstå med en helt ny profil med sin nye klubbkolleksjon.

Vi vil takke SPAR og øvrige sponsorer for den fantastiske støtten og vil gjøre det vi kan for å profilere alle på en god måte. I tillegg vil vi spesielt takke Marius Raknes som var den som kom i dialog med SPAR og ga oss muligheten til å jobbe videre med å få på plass denne avtalen. Det er flere spennende ting på gang for håndballgruppen, så det er bare å følge med.