Støtt Hasle-Løren Håndball – kjøp supporterskjorte

Håndballgruppa i Hasle-Løren IL har fått produsert flotte t-skjorter til store og små. Inntektene går direkte tilbake til håndballgruppas aktiviteter.

Prisen per t-skjorte er 200 kroner. T-skjortene vil være tilgjengelig for salg i kiosken på sesongens siste hjemmekamp 16. april. De kan også kjøpes via lagledere. Kontaktinfo til lagledere finner du her på våre nettsider, under hvert enkelt lag. Betaling gjøres via VIPPS til #768475

Tilgjengelige størrelser:

  • 110/120
  • 130/140
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL

Støtter aktivitet

Overskuddet fra salget av t-skjortene går til å støtte idrettslig aktivitet i håndballgruppa, inkludert deltakelse på Slottsfjell-cup i Tønsberg 28.-30. april.

Vi takker alle støttespillere og supportere for engasjement og deltakelse gjennom årets sesong – nå ser vi frem til å runde av i Tønsberg, og håper på å se mange Hasle-Løren-venner i nye supporterskjorter!