Håndballkolleksjon

Klubbkolleksjon
Håndballgruppa i Hasle-Løren har en egen klubbkolleksjon som består av en rekke ulike plagg som skal styrke lagfølelsen, gjøre oss gjenkjennelige og stolte av klubben og laget vårt.

Draktutvalget viser hjemme- og bortetrøye pluss keeperantrekk. Draktsettene er det vanligvis håndballgruppa som eier, fordeler og har ansvaret for.

Basiskolleksjon

Hos Scantrade, som har agenturet for Umbro i Norge, finner du hele Hasle- Lørens klubbkolleksjon 2022-23 til rabatterte klubbpriser.

Rabattordning
Håndballgruppen har en rabattordning gjennom Intersport Storo. Det innebærer at du og/eller håndballgruppa får rabatt på svært mange produkter, mens håndballgruppa opptjener en årlig utbetaling til våre aktiviteter basert på total omsetning registret på Hasle-Løren Håndball (såkalt kick-back). Vi ønsker derfor at Håndballens medlemmer og familie bruker Intersport Storo som støtter våre aktiviteter!

Tilgang til håndballgruppens rabatter får gjennom å registrere alle kjøp i deres systemer. Konkret betyr det å laste ned Intersports app (App Store eller Google Play), velg «klubbtilknytning», og bruk koden HL2020.

Håndballgruppens fellesinnkjøp gir oss 30% rabatt på veiledende pris. Det er bygget opp en egen klubbavdeling som viser vår klubbkolleksjon hos Intersport Storo.

Håndballgruppens medlemmer kan selv handle på Intersport Storo med gode priser på hele deres sortiment (se unntak under*)

  • 20% rabatt på klubbkolleksjonen tilgjengelig hos Intersport Storo (trenerne får 30% rabatt)
  • 20% rabatt på alle håndballrelaterte produkter
  • 15% rabatt på øvrige sortiment hos Intersport Storo

* Unntak er tilbud/salgsvarer – allerede nedsatte/rabatterte varer, pakkeløsninger og spesielt markedstilpassede priser. Våpen, ammunisjon, optikk, elektronikk og tilsvarende varer. Gavekort/verdikort.

Avtalen med Scantrade og Intersport
Hasle-Løren håndball har avtale med Scantrade som fikk agenturet for Umbro i Norge i 1993, vår lokale partner er Intersport Storo.

I over 20 år har Scantrade levert Umbro til fotball- og håndballklubber i hele landet gjennom bant annet Intersports store sportsvarehus som inneholder absolutt alt av sport, for både nybegynnere og entusiaster. Intersport Storo vil også arrangere klubbkvelder for håndballgruppen hvor de har ekstra gode tilbud.

umbro_logo