Sponsorer og støttespillere

Håndballgruppen har vært så heldig å få støtte fra flere firmaer, stiftelser og Bydel Bjerke i arbeidet med å kunne tilby et godt tilbud til vår unge håndballspillere. Vi setter veldig stor pris på dette og her er en oppdatert oversikt over det som gjelder fra 2023/2024. Flere av avtalene løper over flere år.

Generalsponsor håndballgruppen

  Vår generalsponsor er SPAR som er verdens største supermarkedkjede med mer enn 12.000 butikker i 40 land. I Norge har de SPAR butikker over hele landet.

SPAR er stolt sponsor av små og store idrettsstjerner rundt om i Norge!

De har bidratt med tidenes største avtale for håndballgruppen. Med spillertrøyer, shorts, bag og drikkeflasker til alle spillere har dette en enorm verdi for oss.
Vi vil anmode alle i håndballgruppen om å handle dagligvarer i Spar butikker der hvor det er mulig. I tillegg har de en nettbutikk hvor det er enkelt å bestille varer. Vi gleder oss til den dagen det kommer en Spar butikk i nærområdet.
Spar hjemmeside https://spar.no/
Spar Facebook side https://www.facebook.com/SparNorge

I tillegg til Spar som den store hovedsponsoren har vi flere viktige bidragsytere for håndballgruppen og forskjellige lagenheter. Uten denne støtten ville vi aldri ha kommet så langt. Det er fortsatt plass til flere da håndballgruppen ønsker å fortsette å utvikle seg.

Håndballgruppen har en rabattordning gjennom Torshov Sport.

Hasle-Løren håndball har fra og med 1.august 2023 byttet leverandør til Adidas og Torshov Sport.

Det er 20 % rabatt på alle produkter som inngår i denne, for alle våre medlemmer.

På øvrige håndballrelaterte produkter fra Adidas, gis det 10-15 %.

Man kan se kolleksjonen fysisk og prøve tøyet hos Torshov Sport. Det er også mulighet til å få sett kolleksjonen på utvalgte arrangementer i regi av klubben. Kolleksjonen finner dere her: Hasle Loren-Håndball-2023.

Kolleksjonen hos Torshov Sport

Bydel Bjerke / Frivillighetsmidler

Har støttet håndballgruppen og lagenheten J2003/04 med frivillighetsmidler over flere omganger siden 2016. Dette har vært til uvurderlig støtte til Hasle-Løren håndball som har bidratt til forskjellige tiltak til å bygge klubb, lagfølelse og ikke minst bidra til å utvikle håndballgruppen fra de yngste til de eldste.

Bydel Bjerke har støttet idrett og kultur gjennom frvillighetsmidler over mange år. Det kan søkes om dette en gang i året.

Thon Hotel Linne

Thon Hotel Linne ønsker med denne støtten å bidra til at utøverne i klubben får gode opplevelser ved å støtte Hasle-Løren Håndball økonomisk. Denne støtten skal bidra til at turneringer, samlinger og sosiale opplevelser blir rimeligere slik at flere også kan være med.