Seier i første kamp for det «nye» juniorlaget

Fornøyde juniorspillere. Foto: Hasle-Løren IL.

Hasle-Løren og Linderud/Linje 5 har startet et nytt samarbeid for junior jenter. Det spennende samarbeidet ble innledet med en sterk seier!

Jentene, som bare hadde hatt et par treninger sammen, møtte Øvrevoll Hosle/Haslum 2 på hjemmebane i Lørenhallen lørdag 14. januar. Det ble en spennende og jevn affære, som endte i en velfortjent seier.

Sikret seieren på tampen

Etter en sterk firemålsledelse til pause, kom gjestene tilbake i andre omgang, forteller Stian Skaar, sportslig leder i Hasle-Løren håndball.

– Til tross for kamp helt til døra sikret Hasle-Løren/Linderud/Linje 5 seieren på tampen, med mål fra kant og redning fra målvakt på siste mulighet for gjestene.

Muligheter for flere

Målet med samarbeidet er å sikre et trenings- og kamptilbud for de som kan spille junior (17-20 år) i begge klubber, forklarer Skaar.

– Hasle-Løren stod med få spillere tilbake etter at flere ga seg etter jul, mens Linderud/Linje 5 trakk sitt juniorlag i fjor høst. Nå er det muligheter for flere til å fortsette med håndball.

Interessert i å spille juniorhåndball? Send en melding til Stian Skaar på 900 20 959 eller stian.skaar@hasle-loren.no.

PS! Dagen etter ble Rælingen for sterke for juniorjentene. Her ble det tap 18-25, etter en kamp som var jevn lenge.