Håndball med spenning helt til slutt, Hasle-Løren JR vant med 1 mål borte mot Eidsvoll

At håndballkamper kan være spennende har JR laget opplevd de siste to kampene. I den siste kampen torsdag 20. oktober var det bortekamp mot Eidsvoll. Kampen var jevn hele veien og lagene byttet om på å være i ledelsen. Ved pause var stillingen 14-14, i andre omgang klarte Eidsvoll å komme opp i en 4 måls ledelse. Det hadde de også når det var ca 3,5 minutt igjen. Men derfra og inn var det full fokus fra Hasle-Løren jentene, solid forsvarsspill og gode angrep gjorde at de klarte å utligne og så kom det deilige seiersmålet når det gjensto 23 sekunder. Da gikk hjemturen fra Eidsvoll i mørket med langt bedre humør.

Forrige kamp til juniorlaget ble det motsatt, vi tapte bortekampen mot Ammerud/Høybråten&Stovner 21-20. Dette etter å ha dominert kampen som vi helt klart skulle vært vunnet. Fantastisk keeperspill fra vår keeper gjennom hele kampen og godt angrepesspill, men dessverre ville ikke ballen gå i mål så ofte som skuddene nomalt sett ville gjort.

Når vi i løpet av en uke fått begge erfaringene og det er ingen tvil hva som føles best. Til helgen er det ny kamp og vi gleder oss til ny og spennende kamp.