Handledag 23. september!

Intersport Storo inviterer til handledag!

Som en del av samarbeidet med Scantrade og Intersport Storo inviteres alle Hasle-Løren-medlemmer til handledag på Intersport Storo 23.09! Her vil våre medlemmer få hele 25% rabatt på alle varer i butikken (enkelte unntak gjelder).

Alt du trenger å gjøre for å få rabatt på dine kjøp denne dagen er å vise at du er registrert som medlem i appen Club Intersport.

Du må derfor laste ned appen (via App Store eller Google Play), velg «klubbtilknytning», og bruk koden HL2020. Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta turen til Intersport Storo denne dagen!

Om avtalen med Scantrade og Intersport

Hasle-Løren håndball har avtale med Scantrade som fikk agenturet for Umbro i Norge i 1993, vår lokale partner er Intersport Storo.

I over 20 år har Scantrade levert Umbro til fotball- og håndballklubber i hele landet gjennom bant annet Intersports store sportsvarehus som inneholder absolutt alt av sport, for både nybegynnere og entusiaster.

Du kan lese mer om vår håndballkolleksjon her.

Går tilbake til klubben

Håndballgruppa opptjener en årlig utbetaling til våre aktiviteter basert på total omsetning registrert på Hasle-Løren Håndball (såkalt kick-back).

Disse pengene går tilbake til klubben. Vi ønsker derfor at Håndballens medlemmer og familie bruker Intersport Storo som støtter våre aktiviteter!