Ny seier for Hasle-Løren håndball senior 27-23 mot NIHIL

Seniorserien er godt igang for Hasle-Løren håndball sitt seniorlag. I dagens kamp ble det en fin 27-23 seier på hjemmebane mot NIHIL. Godt gjennomført kamp fra start til slutt gjorde at seieren aldri var truet på slutten av kampen. Svært solid keeperspill med flere meget gode redninger, bra forsvarsspill og mange gode angrep og kontringer gjør at alle spillerne leverte en god innsats idag. Trener Nicklas gir spillerne skryt da flere har vært syke og småskadet. Etter 5 spilte kamper står vi med 3 seire og ligger på 6 plass på tabellen. Kommende uke har vi 2 kamper og det er kamper hver uke fremover helt til 14. desember. Så det er spennende å følge laget i debut sesongen i seniorklassen.

En fornøyd gjeng med spillere i garderoben etter seier 27-23.