Seier 29-24 i første seriekamp for Hasle-Løren håndball senior

Da er håndballsesongen igang og først ut er vårt seniorlag som spilte sin første seriekamp borte mot Kløfta 3. Dette er første gang vi spiller en seniorkamp og det er J2003/04 spillerne supplert med en eldre som spilte dagens kamp. Etter en jevn første omgang hvor Kløfta leder 14-12, så tar Hasle-Løren tak i kampen i andre omgang. Med solid keeperspill, godt forsvar og herlig angreps-spill med mange gode kontringer og skudd ender det med seier 29-24. Med 6 forskjellige spillere på målscorerlisten har vi fått en god start på håndballsesongen. Nå håper vi å få på plass enda noen flere nye spillere og ser frem til neste seriekamp som først kommer i oktober.

En liten taktikk prat før kampen starter

Fornøyde jenter etter deres første seniorkamp som endte med 29-24 seier