Endelig håndballkamp igjen, juniorlaget med seier 26-24 i treningskamp

For juniorlaget i Hasle-Løren håndball ble siste kamp spilt i november 2020, endelig var det mulighet til å spille en treningskamp igjen. Kampen mot Nordstrand ble spilt i Lørenhallen og det var en jevn og fin kamp som endte med seier 26-24. Det var begrenset med tilskuere fra Hasle-Løren, men de som var tilstede fikk se mye bra angrepsspill og god innsats i denne kampen.

Det å ikke få møte lagvenninner til trening i lang periode (ble gjennomført endel ute-treninger når de ikke fikk trene i hall) og ikke kunne spille verken serie- eller treningskamper har vært utfordrende også for Hasle-Lørens juniorlag. Nå håper vi at denne sesongen skal bli bedre med tanke på både treninger og kamper. Vi har en god stamme som har vært med lenge og denne sesongen har vi meldt på lag både i junior- og seniorserien. Det jobbes med å rekruttere spillere som har spilt håndball tidligere. Har flere som har tatt kontakt og det ser også ut til at vi får med noen fra J2005 og J2006 da Hasle-Løren dessverre har måtte trekke disse lagene.

Første seriekamp for seniorer blir tirsdag 21. september borte mot Kløfta og så starter seriekampene for juniorlaget 26. september borte mot Njård. Vi gleder oss til ny sesong og håper vi klarer å holde på flest mulig av spillerne og rekruttere spillere til både junior- og seniorlagene.