Har du lyst til å spille håndball igjen – Hasle-Løren JR og SR lag vil gjerne ha flere spillere

Hasle-Løren håndball har denne sesongen meldt på både et juniorlag for jenter født (2001 til 2004) og et seniorlag som starter i 6 divisjon damer. Vi vet at det har vært et par spesielle sesonger med korona utfordringer i forhold til treninger og kamper, men satser på at denne sesongen skal bli bra for breddeidretten.

Vi har en god stamme med topp motiverte jenter som har spilt håndball i mange år. Er det noen som har spilt håndball tidligere som savner det å komme samme for å trene, spille kamper og ha det hyggelig sosialt så vil vi gjerne ha deg med. Vi trener i Lørenhallen ved fotballbanen mandag, tirsdag og torsdag klokken 20.00 – 21.30. For mer informasjon se gjerne lagets side her http://handball.hasle-loren.no/j200304-j14/

Kjenner dere noen som har flyttet inn i nærområdet som har spilt håndball eller spiller håndball del gjerne.

Det sosiale har alltid vært viktig for denne lagenheten og det tror vi at kan få til denne sesongen også.

Bli med på Hasle-Lørens damelag.