Ingen håndballkamper denne helgen

På grunn av smittesituasjonen har Norges Håndballforbund vedtatt å fryse all regional kampaktivitet fra og med fredag 6. november, og gjelder alle kamper som skulle vært avviklet i regi av Norges Håndballforbunds regioner (i praksis barne- og ungdomshåndballen) frem til og med 10. november.

https://www.handball.no/nyheter/2020/11/fryser-regional-kampaktivitet-midlertidig/

Håndballforbundet presiserer at alle lag fortsatt står fritt til å gjennomføre treninger, etter de gjeldende protokoller, så lenge hall er tilgjengelig og kommunale myndigheter tillater treningsvirksomhet.

Det kommer nye innstramminger fra Oslo kommune i dag (6. november), og Oslo idrettskrets vil i etterkant av dette vurdere konsekvensene for idretten, forutsatt fortsatt aktivitet. Styret vil oppdatere retningslinjene for bruk av Lørenhallen når nye føringer foreligger.

Vi oppfordrer inntil videre til ekstra godt smittevern på trening.