Fantastisk håndballsøndag – 6 kamper og 6 seire

Det ble en veldig fin søndag for Hasle-Løren sine håndball lag som var i aksjon. Med 5 seire av 5 mulige i Lørenhallen så kunne det ikke bli en mer spennende når J2003/04 skulle møte Kjelsås til dagens siste kamp på bortebane. Kampene mot Kjelsås er blitt et nabo oppgjør med mye prestisje siden mange av spillerne kjenner hverandre godt etterhvert (flere går på videregående skole sammen). På bortebane har det vært jevne kamper i flere år nå. Denne sesongen har i tillegg Kjelsås fått mange nye spillere fra Oppsal og Høybråten/Stovner og flere andre klubber, mens vi har vår stamme som har spilt sammen i mange år nå.

Som vanlig ble det en jevn og veldig spennende kamp. Etter å ha ligget under 13-11 til pause kommer vi opp i 15-15 og så er det jevnt helt til 18-18 og fra da får vi et lite overtak. Det er en veldig god følelse å vinne kampen med 22-19. Godt jobbet i forsvar og gode angrep og avslutninger gjør at både spillere, trenere og foreldre/besteforeldre får en veldig fin avslutning på denne helgen. Spillerne får nok en god dag på skolen og trening mandag.