Hasle-Løren håndball J2003/2004 søker hovedtrener

Vi har i overkant av 15 energiske håndballjenter som ønsker en ekstern hovedtrener. Kommende sesong er vi påmeldt med to lag i nivå 2 i den nyopprettede juniorserien (J/G 17-20 år).
Jentene har tre faste treninger i uken.

For jentene er det sosiale samholdet viktig, samtidig som de ønsker å bli bedre håndballspillere. Laget har en hjelpetrener som har vært med dem over flere år, som fungerer som hovedtrener inntil ekstern hovedtrener er på plass.

Håndballgruppen i Hasle-Løren ble etablert i 2010 og har i dag over 200 spillere i alderen 6 til 17 år. Vi har en positiv utvikling, og med mye tilflytting til nærområdet, forventer vi at dette fortsetter. Håndballgruppen har tilgang til treningstimer i Lørenhallen og på skoler i området.

Vi er på jakt etter en hovedtrener som setter fokus på sportslig utvikling og det å ha det gøy med håndball. Jentene ønsker en hovedtrener med godt humør, god formidlingsevne og som kan bidra til videre utvikling av den enkelte spiller. En hovedtrener vil også få muligheter til å bidra i trenerforum. Lønn etter avtale.

Ved interesse eller behov for ytterligere informasjon kan du kontakte sportslig utvalg:
Espen Dåsvand på mobil 995 75 255 eller e-post: espen.dasvand@hasle-loren.no
Jørn Henning Lien på mobil 911 56 261 eller e-post: jorn.henning.lien@hasle-loren.no

Hasle-Løren