Bli med på dommerkurs

Hasle-Løren håndball oppfordrer spillere på våre eldste lagenheter til å ta dommerkurs. Å være dommer er gøy og lærerrikt, og du får betalt per dømte kamp.

Hasle-Løren håndball ønsker å holde et kurs for dommer barnehåndball i løpet av høsten. Dato for kurs fastsettes når vi har nok interesserte (krever 10 personer for gjennomføring av kurs). Du må være fylt 14 år for å kunne ta kurset.

Dommerkurs i barnehåndball bestå av to deler, en teoridel og en del med praktisk utøvelse.  Kurset vil holdes av instruktører fra Norges håndballforbund. Teoridelen vil finne sted i våre klubblokaler, mens praksisdelen vil foregå i plasthallen. Vi satser på å få gjennomført begge kursdelene i løpet av en dag. Informasjon om selve kurset kan finnes her:https://www.handball.no/regioner/region-ost/kampaktivitet/dommer/dommer-i-ost/nyheter-dommer/dommer-barnehandball/

Hvis du er interessert i å være med på kurset så gi beskjed til kristoffer.bergli@hasle-loren.no. Foreldre som vil ta kurset er selvfølgelig også hjertelig velkomne til å melde seg på. Frist for svar er 4. oktober. 

Skulle vi ikke bli mange nok til å gjennomføre kurs i egen forsøker vi isteden å få de interesserte inn på kurs i regi av andre klubber.