Hasle-Løren J2003 vant OBOS Vårcup

Helgen 29. april til 1. mai arrangerte Ellingsrud IL og Furuset Håndball IF OBOS Vårcup for 26 gang. Hasle-Løren håndball stilte med ett lag i J15 klassen (J2003). Etter innledende gruppespill med 6 lag ble det 4 seire og 1 tap, dette gjorde at de gikk rett til finalen for nivå 1 lagene. De møtte Lillestrøm i finalen og etter en jevn kamp hvor Hasle-Løren lå i ledelsen fra start utlignet Lillestrøm når det var under 30 sekunder igjen av kampen og resultat ble 13-13. I finalen er det 5 minutter tillegg og Lillestrøm fikk starte med ballen og kom i ledelsen. Det ble svært spennende og med under 20 sekunder igjen setter Hasle-Løren inn det avgjørende målet og går opp til 3-2 og klarer med det å avgjøre finalen. Stor stas for alle jentene på denne lagenheten og ikke minst heiagjengen på tribunen. Et foreløpig høydepunkt for denne sesongen, mens alle nå gleder seg turen til Makarska Cup i Kroatia i juni.

Alle spillerne fikk hver sin vinnertrøye
Hasle-Løren J2003/04 fornøyde vinnere av OBOS Vårcup 2019
Oppstilling før finalen
Pokalen skal hjem
Fire fornøyde spillere med pokalen
Selvfølgelig skal ha man ha en selfie