Juleavslutning med litt ekstra inspirasjon for håndball J2003/04

Tradisjonen tro så har vi en juleavslutning for Hasle-Løren håndball J2003/04, denne gang på klubbhuset. I år hadde vi litt ekstra grunn til å feire takket være Sparebankstiftelsen DNB. For det første har vi fått støtte til Yoimo kamerutstyr og det andre er at vi fikk aktivitetsstøtte til dette arrangementet. Første post på programmet var pizza og drikke.

Deretter fikk vi besøk av Trond Jensegg som er salgssjef for Yoimo, i tillegg har han spiller- og trenererfaring fra håndball. Han han har blant annet trent Oppsal og Nordstrand J16 til J18 og vært assistent på juniorlandslaget for kvinner. Han fortalte litt om hva som skal til for å lykkes med håndball. Med Trond sin bakgrunnen i forhold til flere av landets største håndballprofiler og hva som skal til så ble det et veldig inspirerende foredrag. Så avsluttet han med en gjennomgang av Yoimo og hvordan spillere og trenere kan bruke dette for å lære og utvikle seg videre.

Sparebankstiftelsen DNB bidro i tillegg med ett vaffeljern slik at vi også kunne servere vafler før vi tok noen runder med Kahoo med håndball- og julespørsmål.

Som avslutning denne kvelden overrakte vi alle spillerne en ny treningsbag, 3 nye trenings-trøyer, strikker til fysisk trening og håndball hadde de fått litt tidligere. Her var vi også så heldige å få 10.000 kr i støtte fra OBOS gir tilbake. Sparebankstiftelsen DNB stilte også opp med reflekser og sitteunderlag til alle spillerne.

En stor takk til alle som har vært med å støtte oss gjennom 2018 og vi har et veldig spennende 2019 foran oss.

Med over 20 spillere, 2 trenere og 5 fra fokusgruppen tilstede hadde vi som vanlig veldig god oppslutning.

Her er spillerne sammen med Trond fra Yoimo og Nicklas fra trenerapparatet.

Trond forteller litt om hva som skal til for å lykkes med håndball.

Her en foreldrene som stod bak vaffelstekingen, både forkle og vaffeljern fikk vi fra Sparebankstiftelsen DNB.

Helt nye Umbro bager og inne i bagene lå det flere andre ting som spillertrøyer. OBOS gir tilbake har bidratt til denne utstyrspakken. SPAR som håndballgruppens generalsponsor er selvfølgelig også representert på bag og trøyer.

Jentene var glade for bagene og de gikk raskt igang med å gjøre de klare og Umbro bagene er veldig praktiske da de også kan bæres på ryggen.