Håndballgruppen arrangerte sitt første interne dommerkurs

Lørdag 19. august ble en merkedag for Hasle-Løren håndball, da arrangerte håndballgruppen i samarbeid med Norges Håndballforbund Region Øst kurs Dommer Barnehåndball. De eldste jentene i håndballgruppen er nå gamle nok til at de kan starte å dømme kamper og en fantastisk oppslutning gjorde at man kunne gjennomføre kurset på hjemmebane. Med 12 jenter født 2003 og noen voksne så ble kurset ledet av Erik Bakke gjennomført med teoretisk del i VIP rommet i ishallen og praktisk del i Lørenhallen.

En stor takk til alle som deltok på kurset, til spillerne fra J2005 og J2006 som deltok på den praktiske delen kursleder Erik Bakke og ikke minst Trine Jonassen som holdt i det hele på vegne av styret i håndballgruppen.

Så gleder vi oss til søndag 17. september hvor de første skal debutere som barnekampveiledere/dommere i Lørenhallen.

Her er spillerne som gjennomførte kurset sammen Pål Dahlstrøm (assistent trener og kursdeltaker) og Erik Bakke som var kursleder til høyre.

Med kursdeltakere og spillerne fra J2005 og J2006 som var med på den praktiske delen.