Håndballarrangement i Lørenhallen lørdag 1. april kl 13-15

Lørdag 1. april vil håndballgruppen til Hasle-Løren gjennomføre et arrangement for å vise frem spillere, støtteapparat, våre sponsorer og samarbeidspartnere. Det er skjedd veldig mye i håndballgruppen og hvorfor ikke feire dette på en skikkelige måte. Vi åpner dørene 12.45.

Det blir et opplegg som sent skal glemmes av spillere, foreldre og øvrige gjester. Våre sponsorer og støttespillere bidrar på en fantastisk måte. Det kommer til å bli gaver til spillere og barn, loddsalg med fine premier (hovedpremie et års forbruk av rengjøringsmidler fra Lilleborg og mange andre premier som vi vet mange vil få lyst på).

Vi inviterer både spillere, søsken og foreldre til de som er med i håndballgruppen. Gjerne også klassekamerater, venner og familie ellers, hei frem våre unge håndballspillere. Det kommer til å bli innmarsj, vi har fotograf som kommer for å ta lagbilder, vi skal vise at vi setter pris på våre sponsorer og støttespillere. Det nye klubbkolleksjonen skal vises frem med catwalk. Kanskje blir det noen overraskelser også!

Akers avis Groruddalen kommer for å dekke arrangementet. Det kommer til å bli dugnader, kiosk salg og mye annet.

Inngangspenger voksne kr 50,- dette inkluderer et lodd i egen loddtrekning. I tillegg til at det bidrar til å dekke noen av de kostnadene som påløper arrangementet, de som kommer vil se hva det innebærer.

Vår forrige rekord var ca 160 deltakere og vi håper å slå dette med god margin nå.

Invitasjon til håndballarrangement lørdag 1. april 2017