Hasle-Løren håndball J2003 søker hovedtrener

Vi har 20 energiske håndballjenter som ønsker en ekstern hovedtrener. De fleste av jentene har trent håndball siden 1.klasse, og når de nå er 13-14 år vil vi gjerne ha en hovedtrener som ikke er forelder.

I år har vi to lag på J13, et lag på nivå 1 og et lag på nivå 2. Sesongen 2016/17 er det tre faste treninger i uken, samt en frivillig fysisk trening (med god oppslutning).

Håndballgruppen i Hasle-Løren ble etablert i 2010 og har i dag over 160 spillere i alderen 6 til 14 år. Vi har en veldig positiv utvikling og det skjer mye i nærområdet slik at vi forventer at dette vil fortsette.

Håndballgruppen er veldrevet og vi har bra tilgang til treningstimer i Lørenhallen. Det er også satt ned en fokusgruppe som jobber aktivt for å legge til rette for å utvikle lagenheten på en god måte. I dag har vi 3 foreldre som trenere + 2 foreldre som tar den fysiske treningen. Det vil være et godt støtteapparat rundt hovedtreneren. For oss er det sosiale samholdet viktig og vi jobber mye med det for å motivere spillere og foreldre.

Vi er på jakt etter en hovedtrener som setter fokus på sportslig utvikling og det å ha det gøy med håndball. Du bør være faglig sterk, entusiastisk, en god pedagog og ha evne til å utvikle både deg selv og andre. En hovedtrener vil også få store muligheter til å være med å bidra i trenerforum og bygge håndballgruppen som helhet. Lønn etter avtale.

For ytterligere informasjon kan du kontakte:

Oppmann Jan Rune Løvnæseth på mobil 901 00 497 eller e-post: janrune@hasle-loren.no

Sportslig leder Arne Jan Flølo på mobil 959 09 901 eller e-post: arne.jan.flolo@mfa.no

Enkel søknad med CV kan sendes til en av de to ovenfor.