Heia Norge i VM finalen – lyst til å prøve håndball i Hasle-Løren?

Idag er håndball interessen på topp i Norge, for første gang spiller det norske herrelandslaget en VM finale. Det er ingen tvil om at det i håndball Norge har de beste landslagene på både herre- og damesiden for tiden. Håndballgruppen i Hasle-Løren har opplevd en fantastisk utvikling siden starten. Er det noen gutter født 2007 til 2010 som har lyst til å prøve så har vi en håndballskolen som trener mandager fra kl 16.00 til 17.00 i Lørenhallen. Vi plass til flere gutter. For mer informasjon se mer her.

I Hasle-Løren har man mange lagidretter for de yngste både fotball, ishockey og håndball, hvorfor ikke prøve flere av dem og heller gjøre et valg når man blir eldre? De fleste som skal spille håndball finalen idag har drevet med flere idretter og det var først når de var 14-16 år de valgte sin idrett håndball.

Idag gleder vi oss alle til kampen  mot Frankrike og heier på Norge.