Hasle-Løren håndball signerer klubbavtale med Umbro og G-Max Storo

Håndballgruppen har siden starten i 2010 opplevd en fantastisk utvikling, fra 20 til over 150 spillere idag. Helt fra starten har håndballgruppen brukt samme klubbkolleksjonen som fotballgruppen. Nå er tiden inne for at håndballgruppen skal bygge sin egen identitet på samme måte som fotball, ishockey, ski og sykkel. Vi har vurdert forskjellige alternativer innenfor både merker og butikker. Vi satt vi igjen med to gode kandidater og etter en totalvurdering endte vi opp med å gå for en avtale med Scan Trade AS som har Umbro (og flere andre gode håndballmerker som Mizuno sko) og G-Max Storo som vår lokale butikk. Det som tilslutt gjorde utslaget var at vi fikk et kjent kvalitetsmerke innenfor håndball og en totalpakke som er veldig bra for håndballgruppen og våre medlemmer.

Det blir også spennende med G-Max Storo som vil bygge opp en egen seksjon for Hasle-Løren håndball. Våre medlemmer vil også få gode rabatter der. Vi er kommet langt med å bygge opp en egen håndballkolleksjon og regner med å komme ut med mer informasjon ganske raskt. For de som følger med på damelandslaget i håndball i disse dager så spiller også de med Umbro, nå jobbes det med å få på plass sponsorer og med Umbro som merke så har vi tro på at det vil dukke opp enda flere muligheter enn tidligere.

Følg med på flere spennende nyheter fra Hasle-Løren håndball.

bilde-signering-avtale-scantrade-gmax-v2

Kontraktene ble signert av (fra venstre) Håvard Krogstadmo (klubbansvarlig G-Max Storo), Elin Ruhlin-Gjuvsland (leder Hasle-Løren håndball), Jan Rune Løvnæseth (tidligere leder håndballgruppen som  forhandlet frem avtalen på vegne av håndballgruppen) og Christopher Fevang (Klubb- og distriktsselger Østlandet hos Scan Trade/Umbro).