Håndballgruppen med 5 lag i loppetassen 9. januar

I januar starter håndballforbundets spilltilbud for de yngste i håndballgruppen. De som er 6 og 7 år på håndballskolen spiller i Loppetassen. Dette er veldig fint tilbud, med felles innmarsj før kampene og til premieutdelingen etter kampene. I den første runden som heter bronserunden stilte Hasle-Løren med 4 jentelag og 1 guttelag. Det var kjempegøy å se så mye bra håndballspill i Loppetassen og det så ut til at barna hadde det veldig gøy. Vi har aldri hatt så mange deltakere på håndballskolen, nå nærmer det seg 60 spillere. Er det noen som har barn mellom 6 og 8 år som har lyst til å prøve håndball så er det bare å ta kontakt via hjemmesiden vår.

Her er noen bilder fra helgen:

Bilde 1 HL loppetassen januar 2016

Fornøyde gutter og jenter etter premieutdeling.

Lagbilde HL J08 loppetassen januar 2016

Her er flere av jentene som spilte i Jessheim samlet.

Lagbilde J07 loppetassen januar 2016

Her er et av J7 lagene som spilte i helgen