Dugnad mikrofiber pakker

Hasle-Løren håndball J2003/04 la opp en plan om å reise på en utenlandstur til varmere strøk for 3 år siden. Juni 2019 reiser vi til Makarska Cup i Kroatia og i den anledning har vi flere dugnader for å skaffe inntekter. Vi har hatt veldig god respons og tilbakemelding på den dugnaden vi har på mikrofiberprodukter. Her har vi fine pakker som passer forskjellige målgrupper, vår bestselger er klutpakken med 8 forskjellige mikrofiber kluter for hjemmet, nr to er en beauty pakke hvor hovedmålgruppen er jenter/kvinner. Vi har også et veldig godt tilbud på 4 håndkle, 2 store og 2 små i enten grå eller hvit farge. For den aktive har vi et sett med sport- og reisehåndkle og vi har en bilpakke. Så her har vi noe som bør passe de fleste.

Dette ble en kjempesuksess og spillerne fikk inn over 100.000 kr netto som bidrar til ca halvparten av kostnadene for turen til Makarska Cup. En stor takk til alle som har bidratt.

Er det noen andre lag eller klubber som har lyst til å vurdere denne dugnaden er det bare å ta kontakt med Jan Rune Løvnæseth på e-post janrune@hasle-loren.no