Dugnad mikrofiber pakker

Hasle-Løren håndball J2003/04 la opp en plan om å reise på en utenlandstur til varmere strøk for 3 år siden. Juni 2019 reiser vi til Makarska Cup i Kroatia og i den anledning har vi flere dugnader for å skaffe inntekter. Vi har hatt veldig god respons og tilbakemelding på den dugnaden vi har på mikrofiberprodukter. Her har vi fine pakker som passer forskjellige målgrupper, vår bestselger er klutpakken med 8 forskjellige mikrofiber kluter for hjemmet, nr to er en beauty pakke hvor hovedmålgruppen er jenter/kvinner. Vi har også et veldig godt tilbud på 4 håndkle, 2 store og 2 små i enten grå eller hvit farge. For den aktive har vi et sett med sport- og reisehåndkle og vi har en bilpakke. Så her har vi noe som bør passe de fleste.

Vedlagt finner dere en presentasjon av våre forskjellige dugnadspakker.

Dugnadspakker mikrofiber 2018 Hasle_Løren håndball J2003

Hver pakke koster 200 kr. Vi har også laget noen attraktive pakkepriser som gjør at det blir billigere jo flere pakker du kjøper (6 pakker kr 800). Hovedmålgruppen vår er de som bor i området Økern, Refstad, Løren, Hasle og Risløkka, noe som gjør at spillerne kan komme og levere ut det som selges. Betaling gjøres på Vipps eller kontant ved utlevering.

Dette er den beste dugnaden vi noen gang har gjennomført og skulle det være klubber, lag, skoleklasser eller andre som trenger dugnadsinntekter ta gjerne kontakt med lagleder Jan Rune Løvnæseth på e-post janrune@hasle-loren.no eller mobil 901 00 497 så kan vi tilby et veldig attraktivt tilbud som gir stort inntektspotensiale (med 25 spillere så er vi etter kort tid oppe i ca 125.000 kr nettoinntekt).

Fornavn (obligatorisk)

Etternavn (obligatorisk)

Adresse: (obligatorisk)

Postnr.: (obligatorisk)

Poststed: (obligatorisk)

Telefonnummer

E-post

Vi vil gjerne bestille

Klutpakker

Håndklepakke grå

Håndklepakke hvit

Beauty pakke

Sport- og reisehåndkle pakke

Bilpakke

Annet:

Hasle-Løren håndball © 2018