Vinterarrangement håndballgruppen lørdag 19. november

Vi har igjen gleden av å invitere alle håndballspillere med familie til årets arrangement for håndballgruppen. Dette er en tradisjon vi har bygget opp siden 2013 og vi satte rekord ifjor med 160 deltakere. Det blir forskjellige aktiviteter, se vedlagte plakat for mer informasjon vinterfest-hasle-loren-handball-2016. Vi håper så mange som mulig kan delta og det er fint om vi kan få registrert dette på skjemaet under, da har vi mulighet til å forberede dette så godt som mulig.

Vennlig hilsen

Styret i Hasle-Løren håndball

 

Spillers navn (obligatorisk)

Spillers lagenhet (obligatorisk)

Hvor mange søsken eller voksne blir med i tilleg til spiller? (obligatorisk)

Vi kan bidra med kake
JaNei

Vi kan bidra med premie til loddsalg, verdi ca kr 50
JaNei

Vi kan bidra i kiosken eller til opp- og nedrigging
JaNei

Blir gjerne med på foreldrelaget mot J11 eller J13
JaNei

Annen kommentar